AJANKOHTAISTA

17.8.2020 alkaen hoitoaikoja saatavilla rajoitetusti ainoastaan arki-iltaisin.
Tämän hetkisen ruuhkautuneen tilanteen vuoksi en valitettavasti voi ottaa uusia asiakkaita toistaiseksi. Tilanne koskee vain Jennyn palveluita, Jonnen PT-palvelut entiseen malliin sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Viesti tai soittopyyntö

040 834 5503

elonvoima (at) gmail.com

Elonvoima suosittelee

Energeettinen jäsenkorjaus, fyysisen kehon hoito

Hoito laukaisee tehokkaasti stressiä ja korjaa kroonisia asentovirheitä, jotka tuottavat kehoon kiputiloja. Hoidossa syvät, kehon asentoa ylläpitävät lihakset rentoutuvat, jonka seurauksena tukirangan asentovirheet korjaantuvat ja niistä aiheutuneet kivut helpottuvat.

Hoitosarja 3 x 70 min 180 e

Soita ja kysy lisää!

Personal trainer Jonne Itkonen

Olen nelikymppinen, perheellinen, monipuolisen liikuntataustan omaava, Trainer4You Personal trainer -koulutuksen suorittanut liikuntavalmentaja ja kilpakuntoilija. Liikuntataustaa löytyy mm. kamppailulajeista (sekä ohjaajana että kilpailijana), juoksusta, pyöräilystä, uinnista (uimaopettajan peruskurssi), hiihdosta, lihaskuntoharjoittelusta sekä triathlonista. Tämän lisäksi olen ollut tekemisissä sotilaiden fyysisen toimintakyvyn kouluttamisen kanssa n. 20 vuoden ajan, mukaan lukien erikoisjoukkojen fyysinen koulutus.

Harrastettuani jonkin aikaa kestävyystyyppistä liikuntaa olin saavuttanut kohtuullisen tason. Pari vuotta meni ihan mukavasti, mutta jotakin puuttui. Harjoitusta ja kilometrejä kertyi, mutta tulokset junnasivat paikoillaan. Ihmettelin kovasti miten se oli mahdollista harjoitusmäärän lisäämisestä huolimatta. Sitten nöyrryin kysymään "ammattilaisten" apua saaden vinkkejä ja ohjeita olympiatason ja kansallisen kärkitason kestävyysurheilijoilta. Tulokset rupesivat paranemaan, vaikka samaan aikaan kilometrimäärät tippuivat. Näitä oppeja jalostettuani, oma kunto on noussut eri tasolle kestävyyden ja lihaskunnon osalta. Olen paremmassa ja monipuolisemmassa kunnossa kuin 15 vuotta sitten, eikä rajaa ole toistaiseksi saavutettu.

Tarkoituksenani on jakaa saatua kokemusta ja osaamista eteenpäin kuntoilijoiden parissa sekä myös vasta-alkajille ja painonpudottajillekin. Tervetuloa valmennukseen ja siirtymään seuraavalle tasolle: kuntoilijasta-> kilpakuntoilijaksi.       

Ohjaajana ja valmentajana keskityn perusasioiden ja tekniikoiden tärkeyteen ja niiden kuntoon saattamiseen. En kuitenkaan tyydy viettämään aikaa pelkästään omalla mukavuusalueella.

Personal Trainer Jonne Itkonen

HORJUTETAAN YHDESSÄ ARKIRUTIINEJA!