AJANKOHTAISTA

17.8.2020 alkaen hoitoaikoja saatavilla rajoitetusti ainoastaan arki-iltaisin.
Tämän hetkisen ruuhkautuneen tilanteen vuoksi en valitettavasti voi ottaa uusia asiakkaita toistaiseksi. Tilanne koskee vain Jennyn palveluita, Jonnen PT-palvelut entiseen malliin sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Viesti tai soittopyyntö

040 834 5503

elonvoima (at) gmail.com

Elonvoima suosittelee

Energeettinen jäsenkorjaus, fyysisen kehon hoito

Hoito laukaisee tehokkaasti stressiä ja korjaa kroonisia asentovirheitä, jotka tuottavat kehoon kiputiloja. Hoidossa syvät, kehon asentoa ylläpitävät lihakset rentoutuvat, jonka seurauksena tukirangan asentovirheet korjaantuvat ja niistä aiheutuneet kivut helpottuvat.

Hoitosarja 3 x 70 min 180 e

Soita ja kysy lisää!

Personal trainer

Personal trainer Jonne Itkonen

Personal trainer- palvelu tarjoaa kokonaisvaltaista elämäntapamuutosta tai puhtia liikuntaharrastukseen, on sitten kyse kunnon parantamisesta tai painonhallinnasta.

Palvelut räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Tarjolla ei ole ihmedieettejä ja mielettömiä painonpudotuksia. Tarjolla on parempaa oloa, kuntoa ja niiden mukana tuomia terveydellisiä hyötyjä, sekä parempaa jokapäiväistä arkea ja bonuksena mahdollisia ulkoisia muutoksia.

Liikkujalle on tarjolla uutta ideaa treenaamiseen ja parempia tuloksia johdonmukaisella harjoittelulla. Personal trainerin avulla pääset nopeammin tavoitteisiin, on kyseessä sitten painonhallinta, juoksuvauhdin nostaminen, voiman lisääminen tai muuten vain parempi ja monipuolisempi kunto.