AJANKOHTAISTA

17.8.2020 alkaen hoitoaikoja saatavilla rajoitetusti ainoastaan arki-iltaisin.
Tämän hetkisen ruuhkautuneen tilanteen vuoksi en valitettavasti voi ottaa uusia asiakkaita toistaiseksi. Tilanne koskee vain Jennyn palveluita, Jonnen PT-palvelut entiseen malliin sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Viesti tai soittopyyntö

040 834 5503

elonvoima (at) gmail.com

Elonvoima suosittelee

Energeettinen jäsenkorjaus, fyysisen kehon hoito

Hoito laukaisee tehokkaasti stressiä ja korjaa kroonisia asentovirheitä, jotka tuottavat kehoon kiputiloja. Hoidossa syvät, kehon asentoa ylläpitävät lihakset rentoutuvat, jonka seurauksena tukirangan asentovirheet korjaantuvat ja niistä aiheutuneet kivut helpottuvat.

Hoitosarja 3 x 70 min 180 e

Soita ja kysy lisää!

Reiki -energiahoito

Reiki -energiahoito on japanilaisen Mikao Usuin (1865 - 1926) kehittämä hoitomuoto ja henkisen kehityksen tie. Sana reiki muodostuu sanoista rei = henki ja ki = elämän energia tai elämän voima. Reikihoito on hyvin lempeä hoitomuoto, joka sopii kaikille ja kaikenlaisiin elämäntilanteisiin. Reikienergia on aina positiivista elämän energiaa. Olemme kaikki universaalin, luonnollisen energian ympäröimiä ja osa tätä energiakokonaisuutta ottamalla vastaan ympäröivää energiaa ja luovuttamalla sitä kehomme ulkopuolelle. Reiki on energiahoito, joka vaikuttaa meissä tällä energiakehon tasolla nk. energiakanavissa. Useimmilla aikuisilla energiavirta energiakanavissa on heikentynyt tai tukkeutunut johtuen mm. stressistä, kiireestä, elintavoista ja sairauksista, ja heikentynyt energian kierto puolestaan johtaa uusiin ongelmiin tai jopa sairauksiin. Reikihoito avaa ja tasapainoittaa kehon energiavirtauksia tuoden kokonaisvaltaista fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Reikihoidossa hoitaja toimii energiakanavana niin, ettei hän luovuta omaa energiaansa vaan välittää universaalia elämän energiaa itsensä ulkopuolelta hoidettavalleen. Hoidettavan keho ottaa vastaan hoitajasta välittyvää energiaa juuri sen verran kuin se tarvitsee ja juuri sinne missä sitä tarvitaan. Kaikilla ihmisillä on tämä luontainen kyky toimia energiakanavana ja välittää energiaa.

Reiki

Reiki on levinnyt Japanista Pohjois-Amerikan kautta nopeasti kaikkialle maailmaan. Länsimaissa reikistä on kehittynyt erilaisia linjoja, joissa hoitoon liitetään monenlaisia uskomuksia, sääntöjä ja tapoja muista energiahoitomuodoista. Tällöin ei kuitenkaan ole enää kyse traditionaalisesta, japanilaisesta reikistä, jossa hoitovälineenä ovat ainoastaan hoitajan kädet, ja joka perustuu universaaliin elämän energiaan, läsnäoloon ja rakkauteen. Näin ollen reiki ei myöskään ole sidoksissa mihinkään uskontoon, poliittisiin suuntauksiin, kansallisuuksiin tm. yhteiskunnallisiin seikkoihin.

HOITO JA VAIKUTUKSET


Hoito tapahtuu hoitopöydällä kestäen n. tunnin tai tuolilla istuen kestäen n. ½ tuntia. Hoidossa hoitaja pitää käsiään hoidettavan keholla tietyissä kohdissa välittäen elämän energiaa hoidettavaan. Reiki on kokemuksellinen tapahtuma, jonka jokainen kokee omalla tavallaan; tuntemukset kehossa vaihtevat yksilöittäin sekä usein myös eri hoitokerroilla. Tavallisimmin koettuja tuntemuksia hoidon aikana ovat väreily (kylmä/kuuma), lämpö ja syvä rentous. Hoitoon kannattaa varata mukavat kiristämättömät puuvillaiset vaatteet. Reikihoito sopii erinomaisesti myös raskauden aikana sekä lapsille. Lasten ja nuorten (alle 18 v.) hoito tehdään mielellään huoltajan läsnäollessa.

Reiki on erinomainen sairauksia ennaltaehkäisevä hoitomuoto ja terveyden ylläpitäjä. Reikihoidon aikana koettu syvä rentous laukaisee stressiä ja avaa kehon energiakanavia tukkeumista vapauttaen näin energian kulkua ja tasapainoittaen koko kehoa. Tämän seurauksena kehon omat voimavarat lisääntyvät, vastustuskyky kasvaa voimistaen ja nopeuttaen luonnollisia paranemisprosesseja. Reikiä voidaan käyttää erilaisten yleisten kiputilojen, verenpaineen, kroonisten sairauksien hoitoon, "burnout" -tilassa, saattohoidossa, surutyön aikana jne. Tunnetasolla reiki mm. puhdistaa ja poistaa kielteisiä tunteita, tuo iloa ja voimaa, antaa uskoa omaan itseen ja elämään, helpottaa ylittämään vaikeita elämäntilanteita, auttaa keskittymään, kehittää luovuutta, muistia ja intuitiota. Reikiä voidaan käyttää tukihoitona kaikkien sairauksien hoidossa ja tukemaan esim. lääkehoitoa sekä leikkauksista ja vammoista toipumista. Reikihoito ei koskaan korvaa lääkärin määräämää hoitoa ja lääkitystä, ja sairaustapauksissa tulee aina ensin kääntyä lääkärin puoleen.

Voit tutustua lisää reikiin täältä.