AJANKOHTAISTA

17.8.2020 alkaen hoitoaikoja saatavilla rajoitetusti ainoastaan arki-iltaisin.
Tämän hetkisen ruuhkautuneen tilanteen vuoksi en valitettavasti voi ottaa uusia asiakkaita toistaiseksi. Tilanne koskee vain Jennyn palveluita, Jonnen PT-palvelut entiseen malliin sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Viesti tai soittopyyntö

040 834 5503

elonvoima (at) gmail.com

Elonvoima suosittelee

Energeettinen jäsenkorjaus, fyysisen kehon hoito

Hoito laukaisee tehokkaasti stressiä ja korjaa kroonisia asentovirheitä, jotka tuottavat kehoon kiputiloja. Hoidossa syvät, kehon asentoa ylläpitävät lihakset rentoutuvat, jonka seurauksena tukirangan asentovirheet korjaantuvat ja niistä aiheutuneet kivut helpottuvat.

Hoitosarja 3 x 70 min 180 e

Soita ja kysy lisää!

Access The Bars

Access The Bars on ihanan lempeä, kokonaisvaltaisesti mieltä ja kehoa rentouttava kosketusterapia. Bars -hoidossa kosketaan kevyesti pään alueella sijaitsevia 32:a energapistettä, jotka jokainen vastaavat tiettyä elämän osa-aluetta, kuten ihmissuhteet, ilo, luovuus, raha, terveys. Hoito vapauttaa elämän eri osa-alueisiin vaikuttavia negatiivisia ja häiritseviä rajoituksia, uskomuksia ja tukahdutettuja tunteita sekä henkisellä että fyysisellä tasolla, samalla tasapainoittaen ja lisäten kehon energiavirtauksia. Bars -hoito on ikään kuin "kovalevyn deletointia", jossa mieli ja keho vapautuu kaikesta turhasta taakasta, joka ei enää palvele Sinua tässä hetkessä. Hoidon jälkeen olo hyvin rento ja vapautunut, mahdollinen stressi ja ahdistus on selvästi vähentynyt tai kokonaan poistunut. Syvärentoutumisen lisäksi jo yksikin hoitokerta voi tuoda isoja muutoksia, mutta parempiin hoitotuloksiin päästään useamman hoitokerran sarjana, kuin "sipulia kuorien". Paitsi, että hoito on lempeä myös hoidon seurauksena tulevat elämänmuutokset tapahtuvat lempeästi, helposti ja vaivatta. Huomaat, että mm. stressi ja ahdistus vähenee, unenlaatu paranee, mielen häly hiljenee luoden tilaa sisäiselle tietoisuudelle, ihmissuhteet ja kommunikointi paranee, positiivisuus ja iloisuus lisääntyy, itseluottamus ja toimintakyky paranee, omien rajojen asettaminen on helpompaa.   
 
Access The Bars -hoito sopii kaikille ihmisille, myös lapsille. Hoito rauhoittaa keskushermostoa auttaen sekä aikuisia että lapsia, joilla on krooninen stressi, keskittymisvaikeuksia, ADD tai ADHD. Lapset ja nuoret, joilla koulunkäyntiä vaikeuttavat em. asiat, voivat hyötyä hoidosta keskittymisen, rauhallisuuden, luovuuden ja itsetunnon lisääntymisen kautta. 

www.accessconsciousness.com/en/micrositesfolder/accessbars/