AJANKOHTAISTA

17.8.2020 alkaen hoitoaikoja saatavilla rajoitetusti ainoastaan arki-iltaisin.
Tämän hetkisen ruuhkautuneen tilanteen vuoksi en valitettavasti voi ottaa uusia asiakkaita toistaiseksi. Tilanne koskee vain Jennyn palveluita, Jonnen PT-palvelut entiseen malliin sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Viesti tai soittopyyntö

040 834 5503

elonvoima (at) gmail.com

Elonvoima suosittelee

Energeettinen jäsenkorjaus, fyysisen kehon hoito

Hoito laukaisee tehokkaasti stressiä ja korjaa kroonisia asentovirheitä, jotka tuottavat kehoon kiputiloja. Hoidossa syvät, kehon asentoa ylläpitävät lihakset rentoutuvat, jonka seurauksena tukirangan asentovirheet korjaantuvat ja niistä aiheutuneet kivut helpottuvat.

Hoitosarja 3 x 70 min 180 e

Soita ja kysy lisää!

"Nyt saat salaisuuteni. Se on hyvin yksinkertainen: Ainoastaan sydämellään näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä."

~Antoine De Saint-Exupery; Pikku Prinssi~

Jenny Itkonen

Kun ensimmäisen kerran luin teini-ikäisenä kertomuksen Pikku Prinssistä, jäi nuo yllä olevat sanat voimallisena mieleeni. Sen jälkeen olen palannut tuohon viisauteen lukuisia kertoja elämäni valintojen äärellä, ja se onkin muodostunut itselleni tärkeäksi ja ohjaavaksi voimaksi. Sydämen ääntä seuraamalla olen myös uskaltautunut kouluttautua uuteen ammattiin, jonka myötä olen löytänyt työn, jota rakastan.

Pohjakoulutukseltani olen filosofian maisteri biologian alalta, mutta kolmen lapsen ja usean kotiäitivuoden jälkeen tunsin haluavani jotain muuta. Pohdin, mietin ja järkeilin monta kuukautta kasvattaen itselleni vain yhä suurempaa ahdistusta tulevasta. Lopulta, ystäväni positiivisten kokemusten perusteella energiahoidoista, hakeuduin reiki I -kurssille vailla minkäänlaisia käsityksiä tai ennakko-odotuksia siitä, mikä kurssin anti voisi olla minulle. Sain kurssilta enemmän kuin olisin koskaan voinut kuvitellakaan; se oli alku johonkin uuteen. Ensisijainen ja välitön vaikutus oli ahdistuksen ja levottomuuden täydellinen häviäminen, ja näiden sijaan tuli sisäinen rauha ja luottamus tulevaan - asiat, jotka olin hukannut itsessäni täysin. Pian tuon käänteentekevän reiki I -kurssin jälkeen törmäsin sattumalta shiatsuun, vanhaan japanilaiseen hierontamuotoon, johon perehtyessäni tiesin, että hoitotyö ja toisten auttaminen on minun juttuni.

Vuosi 2012-13 oli itselleni muutoksen ja uuteen astumisen aikaa. Valmistuin keväällä 2013 Suomen Shiatsukoulusta diplomishiatsuterapeutiksi, ja vuoden aikana täydensin myös reikioppejani reiki II -kurssilla ja vanhojen japanilaisten tekniikoiden -kurssilla. Syksyllä 2013 jatkoin opintoja Suomen Shiatsukoulussa Shiatsu Master -kurssilla. Syksyllä 2014 aloitin jäsenkorjausopinnot Perinteinen Jäsenkorjaus ry:n koulutuksessa, josta valmistuin perinteiseksi jäsenkorjaajaksi maaliskuussa 2017. Kevään 2015 aikana kouluttauduin lisäksi EFT-terapeutiksi, koska halusin työkalukseni menetelmän auttaakseni asiakkaita laaja-alaisemmin stressinpoiston sekä tunne- ja traumatyöskentelyn saralla. Syvemmälle energiahoitoon ja -työskentelyyn olen perehtynyt kevättalvella 2017 Theta healing -peruskoulutuksen myötä. Sen lisäksi, että itselleni on avautunut uusi ammatillinen tulevaisuus, ennen kaikkea tärkeintä ja suurempaa on ollut anti omalle sisäiselle kasvulle, tietoisuudelle ja henkisyydelle; käsitykselleni ihmisyydestä, ihmiskehosta ja maailmankaikkeudesta.

Parhaimmillaan shiatsu- ja reikihoito antavat hoidettavalle mahdollisuuden kuunnella sisäistä hiljaisuuutta ja rauhaa, joka voi usein olla unohduksissa nykyisen hektisen elämäntavan myötä. Työssäni palkitsevaa on, että saan antaa asiakkaalle kiireettömän, rentouttavan ja parhaimmillaan meditatiivisen hetken arjen kiireiden keskellä sekä auttaa mahdollistan fyysisten ongelman kanssa. Nautin työssäni suunnattomasti hoitotapahtuman kokonaisvaltaisuudesta; onnistunutta hoitoa ei voi tehdä pelkästään tekniikoita suorittamalla, vaan läsnäololla, kanssa elämisellä ja rakkaudella - sydämellä.

Lämpimästi tervetuloa hoitoihini rentoutumaan ja voimaantumaan!