AJANKOHTAISTA

17.8.2020 alkaen hoitoaikoja saatavilla rajoitetusti ainoastaan arki-iltaisin.
Tämän hetkisen ruuhkautuneen tilanteen vuoksi en valitettavasti voi ottaa uusia asiakkaita toistaiseksi. Tilanne koskee vain Jennyn palveluita, Jonnen PT-palvelut entiseen malliin sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Viesti tai soittopyyntö

040 834 5503

elonvoima (at) gmail.com

Elonvoima suosittelee

Energeettinen jäsenkorjaus, fyysisen kehon hoito

Hoito laukaisee tehokkaasti stressiä ja korjaa kroonisia asentovirheitä, jotka tuottavat kehoon kiputiloja. Hoidossa syvät, kehon asentoa ylläpitävät lihakset rentoutuvat, jonka seurauksena tukirangan asentovirheet korjaantuvat ja niistä aiheutuneet kivut helpottuvat.

Hoitosarja 3 x 70 min 180 e

Soita ja kysy lisää!

EFT-terapia - Emotional Freedom Techniques

Eft-terapia kuuluu energiapsykologian piiriin, joka yhdistää ongelman käsittelyyn häiritsevästä asiasta/tunteesta puhumisen sekä kehollisen hoidon, joka eft:ssä tarkoittaa energian vapautusta tietyllä akupunktiopisteiden naputtelusarjalla.

Eft-hoidolla vapautetaan häiritseviä tunteita (negatiiviset muistot, pelot, ahdistus, fyysiset oireet jne.) kehosta, jolloin ne eivät enää laukaise kehon fyysisiä stressireaktiota. Kehon stressireaktion laukaisee aivojen mantelitumake, joka puolestaan on osa limbistä järjestelmää. Limbinen järjestelmä sen sijaan on tunteiden ja pitkäkestoisen muistin sekä negatiivisten kokemusten tyyssija. Kehossamme olevat negatiiviset tunteet laukaisevat mantelitumakkeen hälytystilaan, joka puolestaan laukaisee kehon biokemiallisen stressireaktion. Tutkimuksin on todistettu, että tiettyjen akupunktiopisteiden naputtelu stressireaktion aikana vähentää mantelitumakkeen aktiivisuutta, katkaisee sen lähettämän hälytysviestin ja tyynnyttää kehon stressistä. Naputtelun on todettu laskevan kehon kortisolitasoa (stressihormoni), joka puolestaan korreloi masennuksen, ahdistuksen ja muiden psykologisten oireiden sekä mm. ylipainon kanssa. Eft:llä hoideteen tehokkaasti ja turvallisesti mm. ikäviä,traumaattisia muistoja, ahdistusta, masennusta, itsetuntoa, stressaavia arjen asioita (työ, ihmissuhteet...), pelkoja, riippuvuuksia, tunnelukkoja sekä fyysisiä kipuja.

Eft on maailmalla laajalti käytetty, länsimaisen lääketieteen parissa tunnustusta saanut terapiamuoto, jolla menestyksekkäästi hoidetaan myös erittäin vakavia traumoja, kuten sotatraumoja. Eft-hoidon yhteydessä opit myös tekniikan niin, että saat siitä oivan työvälineen itsellesi stressin purkuun ja negatiivisten tunteiden vapautukseen vaikka joka päivä!