AJANKOHTAISTA

17.8.2020 alkaen hoitoaikoja saatavilla rajoitetusti ainoastaan arki-iltaisin.
Tämän hetkisen ruuhkautuneen tilanteen vuoksi en valitettavasti voi ottaa uusia asiakkaita toistaiseksi. Tilanne koskee vain Jennyn palveluita, Jonnen PT-palvelut entiseen malliin sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot ja ajanvaraus

Viesti tai soittopyyntö

040 834 5503

elonvoima (at) gmail.com

Elonvoima suosittelee

Energeettinen jäsenkorjaus, fyysisen kehon hoito

Hoito laukaisee tehokkaasti stressiä ja korjaa kroonisia asentovirheitä, jotka tuottavat kehoon kiputiloja. Hoidossa syvät, kehon asentoa ylläpitävät lihakset rentoutuvat, jonka seurauksena tukirangan asentovirheet korjaantuvat ja niistä aiheutuneet kivut helpottuvat.

Hoitosarja 3 x 70 min 180 e

Soita ja kysy lisää!

Perinteinen jäsenkorjaus

Perinteisen jäsenkorjauksen juuret ovat vanhassa suomalaisessa perinnekulttuurissa, jonka tietotaito on levinnyt sukupolvelta ja parantajalta toiselle. Jäsenkorjaus on hidasta ja lempeää, mutta silti tehokasta mobilisoivaa hierontaa, jossa edetään asiakkaan aistimuksia kunnioittaen ja hänen omia liikeratoja hyväksikäyttäen. Hoito korjaa tukirakenteen virheasentoja, mobilisoi niveliä ja parantaa lihasten, sidekudosten ja nivelten liikkuvuutta. Lisäksi jäsenkorjaus elvyttää verenkiertoa, kudosnestekiertoa, hermotoimintaa ja koko kehon energiajärjestelmää. Hoito tehdään hoitopöydällä ja/tai tuolilla paljaalle iholle öljyä ja paperia apuna käyttäen.

Jäsenkorjaus on suositeltavaa, jos kärsit seuraavista ongelmista:

- alaraajojen kiputilat: jalkojen toiminnallinen erimittaisuus (hyvin tavallista, joka on taustalla moneen         muuhun ongelmaan, esim. kroonisiin selkäkipuihin sekä selkä-hartia-niska lihaskireyteen); 
  jalkaterien, nilkkojen, polvien ja lonkan virheasennot
- skolioosi (toiminnallinen)
- yläselän ja kylkien kiputilat
- niska-hartiaseudun kipu- ja jännitystilat
- käden ja olkapään kiputilat ja virheasennot; jäätynyt olkapää; tennis- ja golfkyynärpää

 
Ensimmäisellä hoitokerralla hoidetaan koko keho, jolloin kartoitetaan kokonaistilanne ja tehdään jatkohoitosuunnitelma. Jäsenkorjaushoidon jälkeen tulee ottaa rauhallisesti ja välttää raskasta liikuntaa ja venyttelyä 2-3 vrk.

Älä tule jäsenkorjaukseen jos Sinulla on:

- kuume 
- tulehdustila
- sydänvika
- verenvuototauti
- pahanlaatuinen kasvain
- halvaus
- ihotulehdus
- akuutteja vammoja / ruhjeita